Diensten

Preventieve zorg
Preventieve zorg

Uw dieren kunnen veel ziektes oplopen, zelfs als ze thuis verblijven. Preventieve geneeskunde is een essentieel onderdeel geworden van de huidige praktijk omdat het helpt uw metgezellen gezond te houden. Een jaarlijkse controle van uw huisdier is daarom onontbeerlijk voor het vroegtijdig opsporen van mogelijke ziektes en ter voorkoming van veel erger.

Meer
Identificatie
Identificatie

In België moet iedere hond geïdentificeerd zijn en een Europees paspoort hebben.

Meer
Bijzondere huisdieren
Bijzondere huisdieren

De bijzondere huisdieren zijn niet meer zo nieuw! Steeds meer mensen worden aangetrokken tot deze nieuwe diersoorten: exotische vogels, reptielen, fretten, konijnen, kleine knaagdieren, tropische vissen, amfibieën, ongewervelde dieren...

Meer
Chirurgie
Chirurgie

De praktijk is perfect uitgerust om uw huisdier te opereren in de beste veiligheidsomstandigheden, o.a. dankzij het anesthesie apparaat op gas en een toestel dat permanent de ademhaling van uw huisdier monitort. Het comfort van uw huisdier is onze prioriteit.

Meer
Analyse laboratorium
Analyse laboratorium

Bepaalde aandoeningen vereisen soms verder onderzoek om te kunnen concluderen met wat men te maken heeft en hoe men best verder behandeld. Hierbij is het nodig om een staaltje te nemen en dit door te sturen door een gespecialiseerd labo. Voor de meeste onderzoeken wordt er samengewerkt met een labo uit de streek, zodanig dat de resultaten zo snel mogelijk bekend zijn en we verder kunnen met de eventuele behandeling.

Meer
Hospitalisatie
Hospitalisatie

Wanneer de conditie van uw huisdier sterk achteruit is gegaan, is het soms nodig om het dier te gaan hospitaliseren.

Meer
Medische beeldvorming
Medische beeldvorming

Om een diagnose te verduidelijken of af te ronden, is het soms noodzakelijk om een röntgenfoto te maken of een echografie uit te voeren.

Meer
Dermatologisch overleg
Dermatologisch overleg

Huidziekten komen bij honden en katten steeds vaker voor en mogen niet worden verwaarloosd. Ze leiden vaak tot erge jeuk die kan leiden tot bloedingen en zweren op het hele lichaam.

Meer
Gedragsoverleg - therapie
Gedragsoverleg - therapie

De plaats van gezelschapsdieren binnen gezinnen is in de afgelopen 20 jaar erg veranderd. Gedragsstoornissen komen daardoor steeds vaker voor: binnen urineren, destructief zijn, onophoudelijk blaffen, agressie,...

Meer
Oogheelkunde
Oogheelkunde

Ik sta tot uwer beschikking voor zowel oogonderzoeken als voor operaties. Van een eenvoudig lopend oog tot misvormde oogleden... ik zal u en uw huisdier de beste opties aanreiken.

Meer
Orthopedisch overleg
Orthopedisch overleg

Een dier dat mankt is een dier dat pijn heeft. Het is zijn manier van uiten van de pijn.

Meer
Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige zorg

Een goede tandverzorging voorkomt een slechte adem, verlies van tanden of meer substantiële orale ziekten (bacteriële infecties, gingivitis, parodontitis,...).

Meer
Apotheek

De praktijk biedt u de noodzakelijke producten die nodig zijn voor de zorg van uw huisdier, zoals shampoos, producten voor mondhygiëne, het reinigen van de ogen of oren, enz.

Meer
Voeding
Voeding

Het voedsel dat u uw huisdier geeft is essentieel voor een goede gezondheid, daarom stel ik u verschillende reeksen van voeding voor die ik speciaal heb uitgekozen om hun hoge technische kwaliteit (smaak, voedingswaarde, balans, verteerbaarheid,...).

Meer

Consultaties na afspraak

MA 9u-12u 14u-19u
DI 9u-12u 14u-19u
WO 9u-12u 14u-19u
DO 9u-12u 14u-19u
VR 9u-12u 14u-19u
ZA 10u-12u spoed
ZO spoed spoed