Emma Bouttelisier

Sinds kleinsaf was ik aangetrokken tot dieren. Daarom koos ik ervoor om de opleiding dierenzorg te volgen aan de Hogeschool te Roeselare.

Tijdens mijn stage als assistente bij een dierenarts te Oostende leerde ik bij over het medische aspect van mijn opleiding. Nadien kon ik bij Het Blauwe Kruis van de Kust het gedrag bij de hond en kat onder de loep nemen en toepassen in de praktijk.
Voor mijn laatste stage zag ik het een tikkeltje groter, een maandlang ben ik op avontuur vertrokken naar The Donkey Sanctuary te Engeland om meer te leren over één van mijn favoriete dieren: de ezel.  Daarbij was er een tweede stageplaats aan verbonden: Het Ezelpad te Poperinge, waar ik asinotherapie leerde appreciëren. 

Nadat ik was afgestudeerd begon ik als kattenverzorgster in Het Blauwe Kruis van de Kust, waar ik 2 jaar met veel liefde heb gewerkt. 

Sinds juni 2019 ben ik dan hier met vol enthousiasme begonnen als dierenartsassistente.

In augustus 2021 ontving ik mijn Happy Cats Keurmerk van Anneleen Bru na het volgen van haar opleiding: Happy Cats Bootcamp Pro. Sindsdien help ik dan ook de klanten met advies over het gelukkig maken van hun kat alsook bij gedragsproblemen.

Zelf ben ik trotse eigenaar van katjes Sonar, Brannie, Zoey, Forrest en Éowyn, die mij graag assisteren tijdens mijn hobby, tekenen. 

Consultaties na afspraak

MA 9u-12u 14u-19u
DI 9u-12u 14u-19u
WO 9u-12u 14u-19u
DO 9u-12u 14u-19u
VR 9u-12u 14u-19u
ZA 10u-12u spoed
ZO spoed spoed