Emma Bouttelisier

Sinds kleinsaf was ik aangetrokken tot dieren. Daarom koos ik ervoor om de opleiding dierenzorg te volgen aan de hogeschool te Roeselare.
Tijdens mijn stage als assistente bij een dierenarts te Oostende leerde ik bij over het medische aspect van mijn opleiding.
Terwijl in Het Blauwe Kruis van de Kust kon ik het gedrag bij de hond en kat onder de loep nemen en toepassen in de praktijk. Voor mijn laatste stage zag ik het een tikkeltje groter, een maandlang ben ik op avontuur vertrokken naar The Donkey Sanctuary te Engeland om meer te leren over één van mijn favoriete dieren: de ezel. 
Daarbij was er een tweede stageplaats aan verbonden: Het Ezelpad te Poperinge, waar ik asinotherapie leerde appreciëren. 

Nadat ik was afgestudeerd begon ik als kattenverzorgster in Het Blauwe Kruis van de Kust, waar ik 2 jaar met veel liefde heb gewerkt. 

In juni 2019 ben ik hier vol enthousiasme begonnen als dierenartsassistente.

In augustus 2021 ontving ik mijn Happy Cats Keurmerk van Anneleen Bru na het volgen van haar opleiding: Happy Cats Bootcamp Pro. Na deze opleiding kan ik verder helpen bij vragen over hoe u uw kat nog gelukkiger kan maken maar ook bij gedragsproblemen.

Zelf heb ik 3 katjes thuis. En in mijn vrije tijd help ik zwerfkatjes vangen om te laten steriliseren. Het opvangen en socialiseren van deze katjes hoort daar natuurlijk ook bij.

Consultaties na afspraak

MA 9u-12u 14u-19u
DI 9u-12u 14u-19u
WO 9u-12u 14u-19u
DO 9u-12u 14u-19u
VR 9u-12u 14u-19u
ZA 10u-12u spoed
ZO spoed spoed