Gistelsesteenweg 409, 8400 Oostende

+32 (0)486 75 42 61

Diensten

Voeding

Het voedsel dat u uw huisdier geeft is essentieel voor een goede gezondheid, daarom stel ik u verschillende reeksen van voeding voor die ik speciaal heb uitgekozen om hun hoge technische kwaliteit (smaak, voedingswaarde, balans, verteerbaarheid,...).

Er wordt gewerkt met drie types voeding:

- "Gezondheidsvoeding" om gezonde dieren in een goede gezondheid te houden, aangepast aan hun leeftijdscategorie.

- "Dieetvoeding" voor dieren die lijden aan een pathologisch probleem (obesitas, allergieën, hart-en vaatziekten, diabetes, nierfalen, enz.). Deze voeding kan een belangrijke aanvulling en soms zelfs noodzakelijk zijn na een medische behandeling.

- "Specifieke voedingsmiddelen": We kunnen op verzoek ook andere voedingsproducten leveren die wij nu niet op voorraad hebben.

De praktijk beschikt over een beperkte stock van gezondheids- en dieetvoeding. Geef daarom best vooraf een seintje om te zien of uw zak voeding in voorraad is. Indien uw zak niet in voorraad is om dat moment, dan wordt deze direct besteld bij de groothandel zodat deze zo snel mogelijk kan geleverd worden. Wacht dus niet tot uw zak volledig op is, maar contacteer mij enkele dagen vooraf zodat uw dier nooit zonder z'n gekende voeding valt.

Beschikbare merken voeding voor hond en kat: SanimedHill'sSpecificVetcomplex, Royal Canin, Edgard & CooperCarocroc en Trovet. Voor de knaagdieren en konijnen is er de kwaliteitsvoeding van Supreme.

Indien u hierover vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren. Samen zoeken we dan naar de beste voeding die bij de noden van uw dier past.