Gistelsesteenweg 409, 8400 Oostende

+32 (0)486 75 42 61

Consult

Medische consultaties - na afspraak

Wie kent uw huisdier beter dan u? Niemand.

Zijn gedrag verandert, u vindt hem ‘raar’, hij eet minder, slaapt veel, verstopt zich of lijkt ziek maar u weet niet goed wat... De meeste dieren laten moeilijk hun pijn zien, zodat elke verandering in hun houding of gedrag moet worden geïnterpreteerd als een potentieel gezondheidsprobleem.

Consultaties gebeuren enkel na afspraak.

Dit zorgt ervoor dat ik voldoende tijd kan inplannen om uw dier te verzorgen en u niet langdurig in de wachtzaal moet vertoeven.

Huisbezoeken

U bent niet in de gelegenheid om de praktijk te bezoeken? Ik kom ook bij u aan huis.

Hou er aub rekening mee dat niet alle onderzoeken kunnen gebeuren bij u thuis. Enkel routinezaken zoals een algemene controle, vaccinatie, nagels knippen, ... zijn mogelijk bij u thuis. Ernstig zieke dieren, huidproblemen of spoedgevallen worden enkel op de praktijk behandeld. Indien er medicatie moet worden toegediend, dan moet het gewicht van uw dier gekend zijn of moet het dier ter plaatse kunnen gewogen worden.
Operaties en alle andere ingrepen waarvoor verdoving nodig is, gebeuren natuurlijk enkel op de praktijk.

Huisbezoeken worden minimum daags voordien aangevraagd, vermits er hiervoor toch extra tijd moet worden ingecalculeerd. Ze gebeuren ook enkel tijdens de openingsuren van maandag t.e.m. vrijdag. Dus niet na de uren of in het weekend.

Op huisbezoek kan enkel cash betaald worden.

Vaste tarieven:
Consultatie: afhankelijk van de diersoort en de soort behandeling
Huisbezoek: € 45 in Oostende
Kilometervergoeding: € 45 + € 1/km buiten Oostende
Operaties: afhankelijk van de diersoort, het gewicht en de soort operatie

De prijs kan op voorhand opgevraagd worden en wordt berekend op basis van de diersoort, het gewicht en de soort behandeling die nodig blijkt.

Betaling kan cash of via Maestro. Er wordt geen krediet verleend.
Een factuur kan verkregen worden na afrekening.